VÅR VÄRLD. VÅR STORY

Allt vi gör som varumärke bygger på en enkel tro att när vi rör på våra kroppar kan vi förändra världen. Det finns ett direkt samband mellan fysisk styrka och mental styrka, långt bortom gymmet, banan eller yogastudion. WECY är skapat av kvinnor för kvinnor, vår passion är att skapa magiskt snygga träningskläder som stärker dig i din aktiva livstil.

WECY är ett planetdrivet varumärke, där ansvar är vårt nyckelord och själen i allt vi skapar.

En återvunnen Passion

VÅR HISTORIA

Efter mer än 10 år i industrin, kände jag mig trött på snabbt mode som skulle vara billigt producerat och hållbarhet som användes för att det var trendigt istället för genuint innarbetat i processerna. Jag kände att jag sökte en förändring.

När min första dotter föddes växte intresset för att värna om vår planet och att skapa hållbar design.

Passionen för att designa snygga och sköna sportkläder som stärker vår självklänsla var lika stark och bildade grunden till WECY men jag adderade ett geniunt intresse att vilja designa allt ur ett hållbart perspektiv.

Vi är så glada att du väljer att stödja WECY och vår strävan efter att göra en positiv förändring för vår planet och framtida generationer. Tillsammans kan vi göra skillnad! ❤️

VÅRT VARFÖR

WECY´s vision är att skapa genuint lyxiga, sköna träningskläder med en positiv påverkan på världen, där ansvar är vårt nyckelord och själen i allt vi skapar. Våra värderingar vägleder oss i varje design och beslut vi fattar.

Vi är noga med att skapa produkter med minimal inverkan på naturen genom att designa noggrant utvalda produkter i få limiterade kollektioner med full transparens.

8 Ton skräp hamnar årligen i natuen och vi ser en möjlighet i att förvandla det till nya fräscha träningskläder med skulpterande känsla. Att använda tyger som skapar ett syfte och skapar en förändring är viktigt för oss.

Vi använder hållbara material producerade i Europa för att minimera transporter och minska vårt koldioxidavtryck.

Som ett helt transparent varumärke är vi fast beslutna att vara en game changer och omforma sportmodebranschen till det bättre.

Läs gärna mer om hur vi arbetar under vårt ansvar.

Kom ihåg att världen är DIN!.