Exklusiva SPORTKLÄDER

PRODUCERAD MED MINIMAL PÅVERKAN

Välkommen till WECY, ett skandinaviskt varumärke med en feminin touch, skapat av kvinnor för kvinnor. Vi är ett sportklädesmärke inspirerat av naturen och alla fantastiska kvinnor som omger oss! Våra sportkläder är designade med respekt för planeten och tillverkade av hållbara tyger och är etiskt produktion i Europa

LOW IMPACT ON EARTH, HIGH IMPACT ON YOU

WECY was born out of a dream to make a difference, to design sportswear for the future with a low impact as a goal. OUR products is made out of recyled waste cleaned from oceans and landfileds, produced with less water and energy consumption.

Read More
 • VÅRT ENGAGEMANG

  Varje år slutar 8 ton plast i våra hav och deponier, vi vill att fiskarna ska ha oceanerna för sig själva och att vi ska få njuta av ett hav fritt från avfall, våra RE-LOVE-story är tillverkad på avfall som plockats från oceaner och deponier, som gör varje tyg unikt och fantastiskt.

  LÄS MER 
 • TVÄTTA MED KÄRLEK

  Spara energi, pengar och miljön genom att ta hand om dina fina produkter. Vi tror på filosofin "Köp mindre och älska produkterna längre" Ta del av våra tvättråd för att bevara dina älsklingsplagg längre.

  LÄS MER 
 • VÅR VÄRLD

  WECY är skapat av kvinnor för kvinnor, vår passion är att skapa magiskt snygga och genuint lyxiga träningskläder som stärker dig i din aktiva livstil.

  WECY är ett planetdrivet varumärke, där ansvar är vårt nyckelord och själen i allt vi skapar.

  LÄS MER 
1 av 3