Vår Värld. Vår historia

Allt vi gör på WECY bygger på en enkel tro: när vi rör på våra kroppar, kan vi förändra världen. Fysisk och mental styrka går hand i hand och vi strävar efter att hjälpa dig att övervinna alla begränsningar. WECY är ett oberoende, kvinnligt grundat varumärke som skapar snygga, självsäkra och lyxiga träningskläder för en starkare och bättre värld.

EN CIRKULÄR KÄRLEKSAGA

Efter många år i branschen kände jag att jag sökte något mer. Att designa trendiga produkter i stora mängder med dålig kvalité skavde inombords.

När min första dotter föddes växte mitt intresse för att skydda vår planet och skapa hållbart producerade produkter ännu starkare.

Min passion för att designa utifrån långsiktiga trender och bekväma träningskläder som stärker vår kroppar ihop med min genuina passion för att designa allt ur ett hållbart perspektiv utgjorde grunden för WECY.

Tack för att du väljer WECY ❤️ och vårt arbete för att göra en positiv inverkan på vår planet och dess invånare. Tillsammans kan vi göra skillnad!

VÅR ANSVAR

WECY är ett planetdrivet träningsklädmärke där ansvarstagande är vårt nyckelord och själen i allt vi skapar. Våra värderingar guidar oss i varje design och beslut vi fattar. Det finns mycket skräp där ute, och vi ser en möjlighet att förvandla det skräpet till nya magiska träningskläder som stärker kvinnor genom skulpterande träningskläder. Det är viktigt för oss att använda tyger som fyller en funktion och skapar förändring.

Vi använder miljövänliga och hållbara material producerade i Europa för att minimera transport och reducera vårt koldioxidavtryck. Som ett transparent varumärke är vi fast beslutna att vara en banbrytare och omforma sportmodeindustrin till det bättre. Kom ihåg, världen är din, och vi är här för att hjälpa dig att göra en positiv skillnad.